Ahoj Tomáši a Jaroslave,
domnívám se, že článek "Pro diskuzní fórum FC Sparta Brno" nepatří na naše stránky. Jestli máte nevyříkané staré záležitosti, které se netýkají našeho klubu, tak si je prosím vyřešte osobně s dotyčnými lidmi.
Děkuji, pěkný den.
Jana Rudyková

Ahoj Jano,
Naše stránky založil p.Král a s jeho vyslovným souhlasem jsme si dovolili článek vložit.Nevím proč se spíš nezajímáš o to ,proč na těchto stránkách není například hodnocení turnaje z Opavy.Přeji ti abys měla pouze takové malicherné starosti.
S pozdravem Tomáš Ulbrich
Takže milí přátelé. Předně-na našich stránkách má největší podíl Luboš! Bez debat, kdyby nebylo jeho nejen stránky, ale i ostatní věci by nebyly. Těmi ostatními mám teď na mysli třeba staré vedení ( Svoboda, Sláma, Fuss) kdy mě a několika málo lidem, kterým na našich borcích záleželo a pomohl s tím, že dneska mají kluci normální trenéry kteří je něco naučí.
A teď ke Spartě. Sparta mě nezajímá do chvíle kdy se začnou navážet do našich kluků tak jak se to v minulosti už několikrát stalo. Je mi jedno co se tam děje a divím se, že tomu někdo věnuje čas. Místo toho aby jste se pokusili sehnat nějaký turnaj kam můžeme vyrazit aby kluci hráli tak řešíte blbosti.
S Tomášem jsme se domluvili na tom, že pokud mají něco nevyřešeného a cítí potřebu nějak se vyjádřit tak ať to raději píše sem a né k nim, protože psát cokoli na něčí stránky mi příliž nesedí.
Pokud to dojde fo fáze, že bude potřeba potkat se a řešit cokoli osobně, myslím si, že i tuto situaci zvládne sám jako dospělý člověk.
Před vánocema tady byla velká diskuze o tom, že spousta lidí může sehnat nějaký turnaj atd atd. Nikdo s ničím nepřišel a tak jsme se s Tomášem přestali spoléhat na kecy a řešíme to sami. Jsem rád za podporu trenérů a jsem taky rád, že z podstatné části to má nastarosti právě Ulbra za čož mu patří dík.
Ahoj Tome,
moc na tyhle stránky nepíšu, protože mám radši názor z očí do očí. Reaguji na předvánoční diskusi jak píšeš, ale asi jsem chyběl. Nevím kdo ti sliboval že sežene nějaký turnaj, ale já určitě ne protože nevím jak takový turnaj zajistit nebo sehnat. Nemám možnosti jak ty věnovat fotbalu na plný úvazek, ale pokud se mě někdy podaří zajistit nějaký turnaj nebo přátelák a povolí mě to trenéři budu včas informovat.